Hvad enten du er arbejdsgiver eller arbejdstager er ansættelsesforholdet en stor del af dit eksistensgrundlag. Reglerne er mange og kan hurtigt virke uoverskuelige. Overholder du som arbejdsgiver ikke reglerne, kan det blive dyrt. Omvendt kan du som ansat gå glip af en væsentlig indtægt, hvis du ikke er opmærksom på dine rettigheder.

 

Vi har selvfølgelig stor erfaring inden for rådgivning om det traditionelle ansættelsesforhold, men også inden for rådgivning om mere fleksible ansættelsesformer, som har udviklet sig i takt med et øget behov for fleksibilitet - fx tidsbegrænset ansættelse, deltidsansættelse, udlån/udleje af medarbejdere, konsulentforhold og distancearbejde.

 

Vi yder både forebyggende rådgivning ved indgåelse af ansættelsesforholdet, herunder ansættelsesbrevet/-aftalen, og konfliktløsende rådgivning når problemet er opstået.

 

I begge tilfælde ved vi dog af erfaring, at juridisk korrekt rådgivning ikke kan stå alene, fordi de råd, vi giver vore kunder, ofte har stor betydning for alle involverede parter. Vores rådgivning inddrager derfor også de personalepolitiske, menneskelige og forretningsmæssige aspekter, som muliggør at alle parter bliver tilfredse med løsningen af en given problemstilling.

For mere information omkring ansættelse, kontakt venligst:

 

Jacob Carl, advokat

Ørn Bergmann

 

Seneste nyt fra TELLUS

 

Majsmarken 1, 7190 Billund

Tlf: 76 60 23 30

Email: sikkermail-tellus@tellus.dk

John Tranums Vej 25, 6705 Esbjerg Ø

Tlf: 76 60 23 30

Email: sikkermail-tellus@tellus.dk

Nupark 47, 7500 Holstebro

Tlf: 76 60 23 30

Email: sikkermail-tellus@tellus.dk

Birk Centerpark 24, 7400 Herning

Tlf: 76 60 23 30

Email: sikkermail-tellus@tellus.dk

Advokatanpartsselskab