Inden du skriver under på overdragelsesaftalen, har du mulighed for at indhente en masse information om den ejendom, du er interesseret i.

 www.tinglysningsretten.dk er et godt sted at starte. Her kan du se, hvem der ejer ejendommen, hvor stor grunden er, den offentlige vurdering og evt. servitutter der er tinglyst.

 www.dingeo.dk er en database, hvor der er samlet en mængde data om langt de fleste ejendomme. Informationerne er indhentet fra offentlige databaser, men er her samlet på et sted, så det er hurtigt at få overblik. Her finder du bl.a. oplysninger om Radon, støj, forurening, drikkevand, mobildækning m.m.

www.planinfo.erhvervsstyrelsen.dk/plandatadk er en samlet oversigt over lokalplaner.

www.arealinformation.miljoeportal.dk her skal du lige finde ud af, hvordan siden virker, men så indeholder den en ganske stor mængde viden om de enkelte ejendomme. Denne side er særligt interessant, når du kigger på landejendomme. Her finder du oplysninger om natur og miljøregistreringer, miljøbeskyttelse, råstoffer m.m.

Fra arealinformation kan du også komme videre via link, til ois.dk, hvor du kan finde ejendommenes BBR-meddelelse.

Der er flere andre steder, hvor du kan finde information, ovenstående er blot et udpluk.

Mange købere finder deres ejendom på nettet, og her har du mulighed for selv at lave forundersøgelserne, inden du kontakter mægleren, så du ikke indleder forhandlinger om en ejendom, hvor du efterfølgende opdager noget, som gør, at du fortryder.

En PC, netadgang og et par timer i fred og ro, så er du allerede langt.

 

Seneste nyt fra TELLUS

 

Majsmarken 1, 7190 Billund

Tlf: 76 60 23 30

Email: sikkermail-tellus@tellus.dk

John Tranums Vej 25, 6705 Esbjerg Ø

Tlf: 76 60 23 30

Email: sikkermail-tellus@tellus.dk

Nupark 47, 7500 Holstebro

Tlf: 76 60 23 30

Email: sikkermail-tellus@tellus.dk

Birk Centerpark 24, 7400 Herning

Tlf: 76 60 23 30

Email: sikkermail-tellus@tellus.dk

Advokatanpartsselskab