Privat

Erhverv

Kontakt os

Velkommen til TELLUS Advokater

Din lokale advokat i Herning, Esbjerg, Billund og Holstebro

Hos TELLUS Advokater er du sikret nærværende og kompetent juridisk rådgivning. Vi har mere end 20 års erfaring i at hjælpe dig godt videre, uanset om du har brug for hjælp til dødsboet, ægtepagten, gældsbrevet, virksomheden, landbruget, generationsskiftet eller måske noget helt andet.

Find vores advokater i Holstebro, Herning, Esbjerg eller Billund.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Engagement, kompetencer, hjerte
og tillid – i alle sager

Medarbejdere

Vi er hele tiden på jagt efter at blive dygtigere, så vi kan rådgive dig bedst muligt. Mød vores stærke team her.

Find kontor

Uanset om du bor i Herning, Billund, Esbjerg eller Holstebro, er vi dit lokale advokatkontor.

Spørgsmål og svar

Er du i tvivl om et af juraens mange forhold? Klik her, vi kan helt sikkert hjælpe dig godt videre.

Populære håndbøger

Bliv klogere uden det koster en krone

Mange års erfaring

Vi har mere end 20 års erfaring i at rådgive dig om alt fra ægtepagter og dødsboer til erhverv og landbrug.

Erhverv og privat

Uanset om det handler om generationsskifte i virksomheden, gælden i landbruget eller testamenter og dødsboer, er vi klar til at hjælpe dig.

Tillid og nærvær

Vi ved, hvor vigtig tillid er – især når det kommer til jura. Derfor betyder tilliden i relation til dig som klient enormt meget. Vi arbejder altid på at have en god relation med nærværende rådgivning.

Et stærkt team

Vi er et stærkt team, som hele tiden bliver stærkere. Vi læser, skriver artikler og tager på kurser. Vi er med andre ord altid opdateret på den seneste praksis og lovgivning, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

Seneste nyt

TELLUS ADVOKATER

Advokat med 4
lokale kontorer

TELLUS Advokater er et selvstændigt advokatfirma med rødder i landboforeningerne. I dag har vi stadig fysiske rødder i landbruget med kontor hos SAGRO i Billund, Herning, Holstebro og Esbjerg. Men vi tilbyder juridisk rådgivning til både private og erhverv.

Vores team består af 5 advokater, 3 advokatfuldmægtige,  2 ejendomsrådgivere og 15 sekretærer. Mennesker betyder meget for os, og mellem os på kontorerne er der plads til grin og forskelligheder, og vi værdsætter vores gode arbejdsmiljø.

Men det menneskelige betyder også meget for os, når vi rådgiver dig som klient. Her ved vi, at tillid er vigtigt, og vi går langt for at skabe en god og tæt relation.

Vi arbejder hele tiden på at blive dygtigere. Vi har alle vores særlige specialer, og vi sørger hver især for hele tiden at være opdateret på den seneste viden og praksis gennem netværk og kurser. Vi underviser, afholder møder, og skriver artikler for at få inspiration - alt dette gør os i stand til at varetage netop dine behov bedst muligt.