TELLUS Advokater er det nye navn på advokatfirmaet, der hidtil har heddet JL Advokater. Advokatfirmaet har hovedsæde i Billund og kontor i Esbjerg, og det nye navn skal signalere, at kunderne her vil møde personale med begge ben på jorden, og at de ansatte er klar til at yde jordnær rådgivning til alle.

 

TELLUS er latin og betyder jordkloden.

 

TELLUS Advokater har derfor fået et logo, hvor et paragraf-tegn fletter sig sammen med en jordklode i grønt og brunt. Det er vores måde at udtrykke, at juridiske forhold i vidt omfang berører alle menneskers dagligdag, og at TELLUS Advokater gerne hjælper til, når folk skal have ”klaret paragrafferne”.

 

Firmaet beholder sit gamle slogan, ”Jura på jysk”, som udtryk for, at medarbejderne til hver en tid yder en bevidst indsats for at tale og skrive, så det er til at forstå for alle.

 

I forbindelse med navneskiftet har TELLUS Advokater fået en helt ny hjemmeside, hvor alle interesserede kan hente masser af informationer - både om firmaet og om forskellige juridiske problemstillinger. Der kan også findes spørgsmål og svar omkring mange af de juridiske forhold, vi møder i dagligdagen. På hjemmesiden findes desuden en række juridiske artikler for den, som vil sætte sig lidt dybere ind i et emne.

 

TELLUS Advokater består af den samme stab, som hidtil har udgjort firmaet JL Advokater. TELLUS Advokater beskæftiger 4 advokater, 1 advokatfuldmægtig og 4 sekretærer.

 

Advokatfirmaet beskæftiger sig med alle typer advokatopgaver - både for private og for erhvervsdrivende. Firmaet flyttede til Billund for 2½ år siden og holder til i Jysk Landbrugsrådgivnings bygning på Majsmarken 1 i Billund og på John Tranums Vej 25 i Esbjerg.

Seneste nyt fra TELLUS

 

Majsmarken 1, 7190 Billund

Tlf: 76 60 23 30

Email: sikkermail-tellus@tellus.dk

John Tranums Vej 25, 6705 Esbjerg Ø

Tlf: 76 60 23 30

Email: sikkermail-tellus@tellus.dk

Nupark 47, 7500 Holstebro

Tlf: 76 60 23 30

Email: sikkermail-tellus@tellus.dk

Birk Centerpark 24, 7400 Herning

Tlf: 76 60 23 30

Email: sikkermail-tellus@tellus.dk

Advokatanpartsselskab