TELLUS Advokater afholdte igen den 29. oktober 2012 arrangementet "Hus & Pizza", og det var velbesøgt og forløb godt.

 

Arrangementet var bestemt til at blive afholdt 2 gange - 1 gang i Billund og 1 gang i Esbjerg - men desværre var antallet af tilmeldte i Billund så lavt, at vi besluttede at samle det 1 gang i Esbjerg.

 

Vi indledte med at byde på 3 forskellige slags pizza og dertil øl og vand efter forgodtbefindende. Da advokat Jacob Carl herefter havde budt velkommen, præsenterede ejendomsmægler Allan Dichow Landbogruppen Jysk og orienterede om læsningen af salgsopstillinger, tilstandsrapporter, ejerskifteforsikringer og energimærke-rapporter.

 

Efter en kort pause fortalte finansrådgiver Per Sveistrup om finansieringen ifm. huskøb, hvorefter der var kaffe med hjemmelavet roulade.

 

Advokat Jacob Carl tog herefter igen over og præsenterede ejendomsafdelingen og TELLUS Advokater, hvorefter han gennemgik en købsaftale med fokus på, hvad en køber skal oplyses om, og hvilke faldgrupper der kan være ifm. et huskøb.

 

Som aftenens sidste emne fortalte advokat Mette Hansen om testamenter og arv, med fokus på de problemstillinger man skal være opmærksom på når man køber hus f.eks. som ugifte samlevende eller som ægtepar med dine/mine/vores børn.

 

Aftenen var en stor succes med 23 fremmødte, der havde en stor spørgelyst under emnerne.

 

Vi ser frem til at afholde arrangementerne igen i foråret - Hold øje med vores hjemmeside, hvor tidspunkter og tilmelding bliver offentliggjort.

Seneste nyt fra TELLUS

 

Majsmarken 1, 7190 Billund

Tlf: 76 60 23 30

Email: sikkermail-tellus@tellus.dk

John Tranums Vej 25, 6705 Esbjerg Ø

Tlf: 76 60 23 30

Email: sikkermail-tellus@tellus.dk

Nupark 47, 7500 Holstebro

Tlf: 76 60 23 30

Email: sikkermail-tellus@tellus.dk

Birk Centerpark 24, 7400 Herning

Tlf: 76 60 23 30

Email: sikkermail-tellus@tellus.dk

Advokatanpartsselskab